+31 6-24129086

Referenties Helende Stoelmassage

WAT ZE ZEGGEN

REFERENTIES

Mecure Amsterdam City – Stoelmassage

Er worden bij ons in het hotel stoelmassages aangeboden aan de medewerkers. Hierover veel positieve reacties ontvangen van de medewerkers. “Dat het echt even een fijn ontspan momentje was”. Inmiddels al drie keer met Steven samengewerkt en alleen maar lof. Prettig schakelen ook. Steven denkt goed mee en is flexibel in zijn agenda zodat onze collega’s die in de avond werken er ook gebruik van konden maken

Sharina de Heer

HR/ Talent & Culture Manager bij Mercure Amsterdam City, Mercure Amsterdam City

Ibis Amsterdam Centre – Stoelmassage

Wij hebben Steven ‘ontdekt’ via een collega van een ander hotel en zijn vanaf het eerste moment ontzettend enthousiast. Ons hotel is een drukke, soms chaotische, werkomgeving, waar een moment van rust heel erg gewaardeerd wordt door ons team. Veel gehoorde reactie: “na een massage ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer tegenaan”. Fijn is ook dat de massage erg laagdrempelig is: hij is kort, slechts 20 minuten
(waardoor er op een dag maar liefst 18 mensen gemasseerd kunnen worden!) en de massage kan gewoon over de kleding heen. Wij nodigen Steven elk kwartaal uit om een dagje te komen masseren en zodra de datum bekend is, stromen de aanmeldingen meteen binnen. Ik kan een bezoek van Steven dan ook van harte aanbevelen.

Ilse Vesseur

HR Manager ibis Amsterdam Centre, Ibis Amsterdam Centre

LAM ERA makelaars – Stoelmassage

Op kantoor waren wij op zoek naar een nieuwe stoelmasseur. Steven is een aantal weken geleden bij ons geweest en de reacties waren erg positief. We waren massages door kleding heen niet gewend en dachten eigenlijk dat het wel minder effectief zou zijn dan met olie, maar niets was minder waar. Zijn massages zijn efficiënter omdat er geen omkleedtijd verloren gaat, de massage was korter dan we gewend waren (20 minuten), maar is zeker net zo effectief, zo niet effectiever. Ons team is in ieder geval erg enthousiast en ik kan Steven als stoelmasseur bij bedrijven van harte aanbevelen!

Katja Verheul

NVM-makelaar-taxateur en partner bij LAM ERA makelaars

Wijts & Ten Brink Notarissen – Stoelmassage

Ik had nog nooit eerder een stoelmassage gehad en hoewel ik een beeld had van een stoelmassage wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Steven vertelde me dat hij zijn draagbare stoel meeneemt, de massage door de kleding heen plaatsvindt en ongeveer 20 minuten duurt. Vooraf had ik mijn compagnon en medewerkers gevraagd of ze interesse hadden in een stoelmassage. Met uitzondering van één medewerker wou iedereen het wel proberen. Steven heeft uiteindelijk alle medewerkers van ons kantoor onder handen genomen. Alle medewerkers, want na alle goede verhalen van degenen die al geweest waren besloot de medewerker die in eerste instantie niet wou, toch ook de massage te willen ervaren. Iedereen was heel positief. Het was ontspannend, een fijne break en we vragen Steven graag nog eens te komen. Ik kan de helende stoelmassage van Steven dan ook van harte aanbevelen.

Jeroen Wijts

Notaris bij Wijts & Ten Brink Notarissen

Curious You – Stoelmassage

Steven is een fantastische masseur. Je hebt echt even een wow-ervaring tijdens de massage maar deze werkt op een energetisch niveau nog langere tijd door. Bovendien geeft Steven desgewenst praktische tips hoe je met eventuele blokkades in je energiesysteem beter om kunt gaan. Het werkt dus twee kanten op, zowel de body als de mind wordt gestimuleerd, geïnspireerd en ontspant.

Philo Hermans

Managing Partner CuriousYou en de CYOU store voor persoonlijk leiderschap

Audittrail – Stoelmassage

Steven is fantastisch. Iedere keer wordt hij door iedereen met blijdschap begroet als hij er weer is… Steven is vakkundig, vriendelijk en een open persoonlijkheid. En met zijn massages draagt hij op een heel laagdrempelige wijze de zorg voor ontspanning van mijn collega’s – en mijzelf! Waar het ooit begon als proef, merk ik gewoon dat Steven echt zorgt voor blijdschap en ontspanning op het werk. Het is echt zo makkelijk: gewoon even bellen met Steven en een afspraak maken. De allerbeste toevoeging aan je arbeidsvoorwaarden!

Jorrit van de Walle
Directeur Audittrail

Jorrit van de Walle

Audittrail

Bèta Financiële Diensten – Stoelmassage

Steven Tromp van Helende Stoelmassage is een aantal malen bij ons  op bezoek geweest.

Wij zitten met 9 mensen op kantoor, veelal achter de computer.

Steven heeft niet alleen “gouden handen” maar ook door zijn rustige manier van praten kom je al uit je stress.

Het enige vervelende moment is als Steven aangeeft dat je uit je stoel mag komen en je na 20 minuten heerlijk wegdromen weer terug in de
werkelijkheid wordt gebracht.

Ik kan Steven met recht aanbevelen.

Bas Wassenberg

Eigenaar/Directeur Bèta Financiële Diensten

Bas Wassenberg

Bèta Financiële Diensten

Curious You – Stoelmassage

Steven is een fantastische masseur. Je hebt echt even een wow-ervaring tijdens de massage maar deze werkt op een energetisch niveau nog langere tijd door. Bovendien geeft Steven desgewenst praktische tips hoe je met eventuele blokkades in je energiesysteem beter om kunt gaan. Het werkt dus twee kanten op, zowel de body als de mind wordt gestimuleerd, geïnspireerd en ontspant.

Philo Hermans

Managing Partner CuriousYou en de CYOU store voor persoonlijk leiderschap

Zullen we kennismaken?

of