+31 6-24129086

Vaak hoor ik bij bedrijven:

“Stoelmassage lijkt me zó fijn

Vaak hoor ik bij bedrijven: “Stoelmassage lijkt me zó fijn, maar het is echt extreem druk op kantoor. We hebben er nu gewoon geen tijd voor.”

Maar laat dat zou precies de momenten zijn dat je een stoelmassage het beste kunt gebruiken! Wanneer we het druk hebben op het werk verliezen we ons vaak helemaal in wat we aan het doen zijn. 

We hebben nauwelijks meer door hoe we achter de computer zitten en gaan erg oppervlakkig ademhalen. Je lichaam krijgt minder zuurstof, je hersenen functioneren niet optimaal en je spieren gaan zich aanspannen.

Een stoelmassage maakt lichaamsbewust.

En dit hele proces maak je vaak totaal onbewust mee. Pas als je ’s avonds thuis komt, in het weekend of op vakantie voel je alle pijntjes en moeheid. Het is niet dat die pijntjes en moeheid er nu pas is, je had er gewoon geen aandacht voor. En door het (on)bewust te negeren is het zich gaan opstapelen.

Juist als het druk is, juist om momenten dat je er ogenschijnlijk geen tijd voor hebt, juist op momenten dat je door de bomen het bos niet meer ziet kan stoelmassage op het werk je weer het goede pad op helpen.

Een stoelmassage maakt je weer lichaamsbewust. Hierdoor ontspant je lichaam zich eigenlijk automatisch, vaak voel je direct je schouders 5 centimeter naar beneden zakken. Omdat je meer geaard bent wordt het rustiger in je hoofd, met als resultaat dat je weer helder kunt nadenken en je beter kunt concentreren.

De energie op de werkvloer verandert ook echt. Ik zie het zo vaak gebeuren. Iedereen is weer opgeladen en enthousiast en stoppen die positieve energie ook in het werk waar ze mee bezig zijn. Je moet ook niet onderschatten hoe ontzettend dit gewaardeerd wordt door je medewerkers. Je laat zien dat je betrokken bent bij hun welzijn, hoe erg je hun harde werk waardeert.

Dus de volgende keer wanneer je ondergedompeld wordt door een tsunami van werk, of een collega uit pure wanhoop zich onder zijn bureau ziet verstoppen dan weet je nu wat je ie te doen staat… Bel mij. Onze handen maken licht werk.

Hele mooie dag vandaag en wie weet tot snel in de massagestoel!

Ontspannen groeten,

Steven Tromp

 

Gratis Proefmassage Bedrijven

Wilt u zelf een keer ervaren wat een helende stoelmassage met je doet? Neem dan contact met mij op en dan maken we een afspraak voor een demonstratie.

De demonstratie is gratis en geeft een goed beeld van hoe ik te werk ga en wat je allemaal van mij kunt verwachten. De demonstratie duurt een uur, waarin drie mensen zelf kunnen ervaren wat een helende stoelmassage met je doet.
Na afloop zal ik ook wat meer vertellen over de fiscale voordelen van stoelmassage en is er tijd voor eventuele vragen, wensen en suggesties. Ik wil mijn diensten namelijk zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen.