Evenementen

Of het nou gaat om een evenement, feest, beurs, festival of congres, de stoelmassage is altijd populair en een absolute publiekstrekker. Dus creëer die warme uitstraling op uw feest, geef sporters en supporters een heerlijk ontspanningsmoment of gebruik de helende stoelmassage om klanten te trekken en behouden op een beurs.

Beurzen
Op beurzen zijn stoelmassages een echte publiekstrekker. Het is dan ook een perfecte manier om uw stand eruit te laten springen. Zo kunt u op een originele manier uw producten of diensten onder de aandacht brengen, en uw (potentiële) klanten kunnen zich even helemaal ontspannen. En een ontspannen klant is een tevreden klant! De masseur kan uw bezoekers actief benaderen, en eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever.

Congressen
Op de lange dagen bij een congres kan een stoelmassage een broodnodig rustmoment zijn. Perfect voor zowel de sprekers als de deelnemers. Een helende stoelmassage geeft hen nieuwe energie voor het vervolg van de vergadering of het congres.

Sportevenement
Tijdens sportevenementen geven we de deelnemende atleten vóór of ná een sportactiviteit een stimulerende- of een ontspannende stoelmassage.

Werkwijze
Gemiddeld kunnen er tijdens een beurs, feest of evenement per masseur 4 personen per uur worden gemasseerd. De kleding van de masseur kan in overleg afgestemd worden op de bedrijfskleur of het thema van het feest. Tijdens de behandeling worden de rug, schouders, nek, armen, handen en het hoofd meegenomen. Kleren kunnen gewoon aangehouden worden, wat de massage toegankelijk en tijdsefficiënt maakt. Om de optimale massage-ervaring te kunnen geven heeft een masseur een werkruimte nodig van ongeveer 6m2.

Tarieven

Het tarief van een helende stoelmassage is afhankelijk van het aantal massages en/of het aantal uren dat een masseur wordt ingehuurd.

Meer informatie?

Neem telefonisch contact met ons op via 06-24129086 of

Vraag vrijblijvend een offerte aan