+31 6-24129086

Steven Tromp

Over mij

Mijn verhaal.
 Mijn missie.

Mijn naam is Steven Tromp en begin 2014 heb ik Helende Stoelmassage opgezet. Na jaren in de communicatie branch gewerkt te hebben en later in de zorg heb ik mijn passie ontdekt in het masseren. Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en haal veel voldoening uit mensen in hun kracht zetten, zowel fysiek als mentaal.

Met Helende Stoelmassage kom ik bij bedrijven op de werkvloer in het kader van duurzame inzetbaarheid. Het is mijn doel om met behulp van mijn massage ervoor te zorgen dat iedereen op kantoor lekker in zijn vel zit, minder stressgevoelig is en het beste uit zichzelf haalt. Het werk heeft in de afgelopen decennia een gigantische transformatie ondergaan. Het meeste werk doen we niet meer met onze handen maar met onze hersenen. Hierdoor zijn ook de werkgerelateerde klachten veranderd. Veel mensen hebben tijdens het werk last van stress, gespannen schouders, een overvol hoofd, verkeerde werkhouding, RSI en een stijve onderrug. Dit zijn klachten die wij het behulp van onze stoelmassage kunnen voorkomen en zo nodig kunnen verhelpen.

Je ziet ook vaak de energie op de werkvloer veranderen wanneer de stoelmasseur is geweest. Iedereen is goed gemutst, energiek en ontzettend enthousiast. En er is niets zo aanstekelijk als enthousiasme. Dit enthousiasme stop je vervolgens in alles wat je doet zodat ook je zakenrelaties en klanten ermee in aanraking komen.

Wil je zelf een keer ervaren wat een helende stoelmassage met je doet? Neem dan contact met mij op en dan maken we een afspraak voor een demonstratie. De demonstratie is gratis en geeft een goed beeld van hoe ik te werk ga en wat je van mij kunt verwachten.

Ontspannen groeten,

Steven Tromp

Kostenbesparing

Stoelmassage is kostenbesparend voor bedrijven omdat er preventief voor een betere gezondheid van de werknemers wordt gezorgd.

Werkkostenregeling

Stoelmassage wordt erkend als ARBO-voorziening en heeft binnen WKR een gunstige regeling.

Tarieven

De kosten voor de stoelmassages zijn afhankelijk van het aantal massages en de frequentie. Hoe meer massages, des te lager de prijs.

social media

GEZONDHEID EN VITALITEIT

Zullen we kennismaken?

of