+31 6-24129086

Stoelmassage Bedrijven

Stoelmassage is kostenbesparend voor bedrijven

Gezondheid en vitaliteit

Stress is de meest voorkomende beroepsziekte op de werkvloer. Bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers, plukken daar de vruchten van. Een medewerker die in balans is presteert namelijk altijd beter. Het is belangrijk om de spanning die werkdruk met zich meebrengt zo goed mogelijk te kanaliseren. Stress die niet wordt behandeld kan leiden tot hoofdpijn, een stijve nek, spanning in de schouders, een overactieve geest, rugklachten en RSI. Dit zijn klachten die er onherroepelijk voor zorgen dat een medewerker minder goed uit de verf komt.

Ziekteverzuim

Een helende stoelmassage is kostenbesparend voor bedrijven omdat er preventief voor een betere gezondheid van de werknemers wordt gezorgd. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat stoelmassage op de werkvloer leidt tot minder en korter ziekteverzuim, het de medewerkers motiveert en beter met de werkdruk om laat gaan.

Voordelen werkgever

 • Kostenbesparend
 • Minder en korter ziekteverzuim
 • Het is een erkende ARBO-maatregel met fiscale voordelen
 • Medewerkers die lekker in hun vel zitten
 • Enthousiasme en hernieuwde energie op de werkvloer
 • Stelt medewerkers in staat beter met werkdruk om te gaan
 • Veel voordeel voor een relatief kleine investering

Voordelen werknemer

 • Ontspant de spieren
 • Bevordert vitaliteit
 • Maakt lichaamsbewust
 • Creëert rust in je hoofd en verbetert de concentratie
 • Verbetert de weerstand
 • Stimuleert de doorstroom van energie
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Verhoogt je energie
 • Activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam

Kostenbesparing

Stoelmassage is kostenbesparend voor bedrijven omdat er preventief voor een betere gezondheid van de werknemers wordt gezorgd.

Werkkostenregeling

Stoelmassage wordt erkend als ARBO-voorziening en heeft binnen WKR een gunstige regeling.

WAT ZE ZEGGEN

REFERENTIES

LAM ERA makelaars – Stoelmassage

Op kantoor waren wij op zoek naar een nieuwe stoelmasseur. Steven is een aantal weken geleden bij ons geweest en de reacties waren erg positief. We waren massages door kleding heen niet gewend en dachten eigenlijk dat het wel minder effectief zou zijn dan met olie, maar niets was minder waar. Zijn massages zijn efficiënter omdat er geen omkleedtijd verloren gaat, de massage was korter dan we gewend waren (20 minuten), maar is zeker net zo effectief, zo niet effectiever. Ons team is in ieder geval erg enthousiast en ik kan Steven als stoelmasseur bij bedrijven van harte aanbevelen!

Katja Verheul

NVM-makelaar-taxateur en partner bij LAM ERA makelaars

Wijts & Ten Brink Notarissen – Stoelmassage

Ik had nog nooit eerder een stoelmassage gehad en hoewel ik een beeld had van een stoelmassage wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Steven vertelde me dat hij zijn draagbare stoel meeneemt, de massage door de kleding heen plaatsvindt en ongeveer 20 minuten duurt. Vooraf had ik mijn compagnon en medewerkers gevraagd of ze interesse hadden in een stoelmassage. Met uitzondering van één medewerker wou iedereen het wel proberen. Steven heeft uiteindelijk alle medewerkers van ons kantoor onder handen genomen. Alle medewerkers, want na alle goede verhalen van degenen die al geweest waren besloot de medewerker die in eerste instantie niet wou, toch ook de massage te willen ervaren. Iedereen was heel positief. Het was ontspannend, een fijne break en we vragen Steven graag nog eens te komen. Ik kan de helende stoelmassage van Steven dan ook van harte aanbevelen.

Jeroen Wijts

Notaris bij Wijts & Ten Brink Notarissen

Curious You – Stoelmassage

Steven is een fantastische masseur. Je hebt echt even een wow-ervaring tijdens de massage maar deze werkt op een energetisch
niveau nog langere tijd door. Bovendien geeft Steven desgewenst praktische tips hoe je met eventuele blokkades in je energiesysteem
beter om kunt gaan. Het werkt dus twee kanten op, zowel de body als de mind wordt gestimuleerd, geïnspireerd en ontspant.

Philo Hermans

Managing Partner CuriousYou en de CYOU store voor persoonlijk leiderschap

Zullen we kennismaken?

of