+31 6-24129086
Particulieren
Vertrouwde omgeving
Wat is er nou fijner dan compleet tot rust komen in het comfort van uw eigen huis? Wij komen dan ook graag bij u thuis langs om u dit rustmoment te geven. U hoeft de deur niet meer uit en kunt lekker ontspannen in een vertrouwde omgeving.
 
Spanning
Het dagelijks leven brengt vaak veel spanning en stress met zich mee. Spanning die zich al snel opslaat in het lichaam. Wanneer hier geen aandacht aan gegeven wordt, kan dit leiden tot tal van fysieke en mentale klachten: een stijve nek, chronische hoofdpijn, spanning in de schouders, een overactieve geest, rugklachten en RSI.
De helende stoelmassage helpt bij het loslaten van de dagelijkse spanning. De massage is een combinatie van Chinese massagetechnieken (Tuina) en een energetische healing. Deze dynamische en effectieve behandeling wordt over de kleren uitgevoerd en richt zich op de nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd.

Tarieven

Een helende stoelmassage duurt 30 minuten.
1 persoon        € 30,-
2 personen      € 55,-
3 personen      € 75,-
Stoel
Tijdens de massage zit u op een ergonomisch ontworpen massagestoel die het hele lichaam ondersteunt. Hierdoor kunt u zich volledig ontspannen, wat de massage effectiever en natuurlijk aangenamer maakt.
Een helende stoelmassage:
Ontspant de spieren
Bevordert de doorstroom van energie
Verbetert de bloedcirculatie
Verhoogt je energie
Activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam
Kalmeert de geest en verbetert de concentratie